DaisyJärjestelmä

DaisyJärjestelmä on varhaiskasvatuksen arkeen suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, mikä vastaa tämän päivän varhaiskasvatuksen tuomiin haasteisiin ja vieläpä täysin sähköisesti - papereiden täyttäminen on historiaa!

-

DaisyJärjestelmää voivat käyttää niin kunnalliset, kuin yksityisetkin päiväkodit sekä perhepäivähoitajat. DaisyJärjestelmä tekee varhaiskasvatuksen päivittäisestä arjesta helppoa ja sujuvaa niin huoltajille, kuin varhaiskasvatuksen ammattilaisillekin.

DaisyJärjestelmä - Sisältää kaiken tämän

  • - Palvelualusta ja liittymät kaikkiin muihin varhaiskasvatuksessa tarvittaviin järjestelmiin
  • - Kaikkiin Suomessa käytettyihin kaupunkien ja kuntien sisäisiin järjestelmiin liittyminen mahdollistaen esim. asiakaslaskutuksen ja palkanmaksun
  • - Liittyminen kaikkiin Suomessa tarvittaviin valtakunnallisiin järjestelmiin, kuten VTJ, Suomi.fi, Tulorekisteri, Verottaja, Varda, Koski
  • - Liittyminen kolmansien osapuolten palveluihin, kuten Vaana Palveluseteli
  • - Käyttöliittymät kaikille DaisyJärjestelmän käyttäjille (hallinto, kasvattajat, johto, huoltajat jne.)

Sujuvampaa arkea varhaiskasvatukseen

Yhteistyö ja tietoturva

Teknistä yhteistyötä teemme yhdessä kaupunkien ja kuntien käyttämien järjestelmien kehittämisessä, sekä valtakunnallisten järjestelmien kehitysyhteistyössä. Jatkuva tietoturvan kehittäminen nivoutuu osana kaikkeen toimintaamme ja sitä teemme yhteistyössä alan tietoturva-ammattilaisten kanssa.